Η Αλεξάνδρα Παπανδρέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου και σπούδασε χορό στη σχολή της Ρούλας Καφαντάρη. Στη συνέχεια σπούδασε στη σχολή της Σόνιας Μοριάνοβα στην Αθήνα, και μετά από επιτυχείς εξετάσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού, έλαβε το κρατικό δίπλωμα χορεύτριας και καθηγήτριας χορού. Επιπλέον παρακολούθησε σεμινάρια χορού στο Λονδίνο, στην Κολωνία και στη Βάρνα. Κάτοχος του διπλώματος Vaganova, εφαρμόζει το σύστημα αυτό στη σχολή «Χοροτέχνη» που ίδρυσε το 1989 μαζί με την Μαρία Κυριακίδου.
Με εμπειρία πολλών χρόνω διδασκαλίας, με αγάπη στο χορό και με ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά, οργάνωσε και χορογράφησε σειρά παραστάσεων που παρουσιάστηκαν στο Κρατικό Θέατρο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Έχει επιμεληθεί την κινησιολογία σε θεατρικά δρώμενα της πόλης μας και έχει οργανώσει φιλανθρωπικές βραδιές χορού, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητριών της στην αλληλεγγύη και την προσφορά.
Η Αλεξάνδρα Παπανδρέου θεωρεί τον εαυτό της κατ’ αρχάς και πάνω από όλα δασκάλα. Η αγάπη της για τα παιδιά και για το χορό οδήγησε πολλές μαθήτριές της στο να λάβουν σημαντικές διακρίσεις σε διαγωνισμούς στο εξωτερικό, και άλλες, εδώ στην Ελλάδα, να μιλούν για αυτήν μέσα από το δικό τους πια έργο.
Η Μαρία Κυριακίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε κλασικό χορό με υποτροφία του Δήμου Θεσσαλονίκης στη σχολή Νίκου Μπαζάκα. Στη συνέχεια φοίτησε στην ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού της Νίκης Κονταξάκη στην Αθήνα ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με μουσικοκινητική αγωγή – σύστημα Orff. Αφού έλαβε το πτυχίο της χορεύτριας και δασκάλας χορού μετά από επιτυχείς εξετάσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού, παρακολούθησε μαθήματα στο Academy of Music, Dance and Fine Arts στη Βουλγαρία και στο Deutsche Sporthochschule της Κολωνίας. Εργάστηκε ως δασκάλα χορού σε σχολές, πολιτιστικά κέντρα και συμμετείχε σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.
Το 1989 ίδρυσε, μαζί με την Αλεξάνδρα Παπανδρέου, τη σχολή χορού «Χοροτέχνη» με την επιθυμία να ανοίξει την αγκαλιά της στα παιδιά, να τους προσφέρει γνώση γύρω από το χορό και τη τέχνη γενικότερα, και να τα καθοδηγήσει στο δικό τους δρόμο καλλιτεχνικής δημιουργίας. Στα χρόνια της κρίσης, οργάνωσε μαζί με τις μαθήτριές της παραστάσεις με σκοπό να στηρίξει τα παιδιά του οικοτροφείου Μέλισσα και της Ογκολογικής μονάδας του ΑΧΕΠΑ.
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1980 . Ξεκίνησε χορό στη σχολή χορού Παπανδρέου –Κυριακίδου («Χοροτέχνη»). Σε ηλικία δεκατριών ετών επιλέχθηκε σε οντισιόν για την παράσταση «Μαγεμένος αυλός» (χορογραφία Δημήτρη Κυανίδη και Τούλας Πολυδώρου- Καζαντζή) την οποία διοργάνωσε ο σύλλογος χορού Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, κρατώντας το δεύτερο ρόλο. Το 1994 παρακολούθησε σεμινάρια χορού στη Βάρνα της Βουλγαρία όπου διδάχθηκε ρεπερτόριο κλασικών variation από τη διεθνούς φήμης χορεύτρια Natalia Makarova. Το 2001 αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης (καλλιτεχνική διευθύντρια: Δήμητρα Κορωναίου).
Το 2003 ίδρυσε με τις Βερονίκη Τσουγκράνη, Κική Φλώρου και Σοφία Τσαμασλίδου την ομάδα σύγχρονου χορού «Β+6» στην οποία χορογράφησε και συμμετείχε σε παραστάσεις ως χορεύτρια μέχρι το 2007.
Συνεργάστηκε με τις ομάδες χορού «Εμμέλεια» υπό τη διεύθυνση της Δήμητρας Κορωναίου και « Ballet Tan» του Γιάννη Μαργαρώνη. Με την «Εμμέλεια» συμμετείχε στο διεθνή μήνα χορού και τα Δημήτρια το 2001, ενώ με τη «Β+6» στη παγκόσμια μέρα χορού (2004 και 2005- Μαραθώνιος χορού στο Βασιλικό θέατρο) και στο φεστιβάλ χορού Αθηνών το 2004 (Βραδιές νέων χορογράφων). Το 2005 συμμετείχε στην παράσταση «Η χιονάτη δε θα περιμένει» στο πλαίσιο του 4 ου φεστιβάλ χορού Αθηνών και στο 1 ο φεστιβάλ ψηφιακής τέχνης με την παράσταση « Ο δρόμος της παπαρούνας». Έλαβε μέρος και χορογράφησε παραστάσεις κλασικού και σύγχρονου χορού.
Από το 2001 διδάσκει και χορογραφεί σε ερασιτεχνικές σχολές (Παπανδρέου – Κυριακίδου, Mars Dance, ΧΑΝΘ και Πρότυπη Σχολή χορού Δήμου Καλαμαριάς).
Η Σταυρούλα Καπίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε χορό, αρχικά στη σχολή Χοροτέχνη και στη συνέχεια στην ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού του Κέντρου Μουσικής και Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης. Είναι δασκάλα κλασικού και σύγχρονου μπαλέτου, δασκάλα ευλυγισίας και ενδυνάμωσης και δασκάλα εναέριου ακροβατικού χορού (πιστοποίηση Aerial Flow Technique από το ANAHATA YOGA SUDIO). Είναι ενεργό μέλος των ομάδων χορού “Χορευτές του Βορρά”, “Svemma” kai “B+6”. Από το 2009 έως το 2016 έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια εξειδίκευσης (κλασικό μπαλέτο με ασκήσεις στο πάτωμα, contact improvisation, σωματική μιμητική, σύγχρονο χορό, character dance, musical, contemporary jazz, Α’ βοηθειών κ.α.)